Veilig fietsen met een fietsverzekering

Je - elektrische - fiets is je dierbaar en kan je maar beter beschermen tegen diefstal of schade. De KBC-fietsverzekering heeft alles wat je nodig hebt om je fiets te beschermen, en dat wereldwijd voor de hele familie.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

De elektrische fiets is in opmars. Op weg naar het werk kan je er de files mee omzeilen, het vermindert de stress én het is duurzaam. Zo’n fiets is ook een investering en laat je dus maar beter verzekeren. Een fietsverzekering beschermt je niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen schade na een val. Want, zeg nu zelf, kan jij die gloednieuwe elektrische fiets nog missen?

Fietsverzekering voor elke fiets

Of je nu een elektrische fiets, mountainbike, speedpedelec, bakfiets of vouwfiets hebt, KBC verzekert elke fiets die niet ouder dan twee maanden is, afhankelijk van de aankoopprijs.

Niet alleen je fiets wordt verzekerd, maar ook de accessoires. Zo zijn ook je fietstas, fietskar of kinderzitje beschermd tegen bijvoorbeeld diefstal. En dat over de hele wereld. Zo neem je met een gerust hart je fiets mee op reis.

Waarom kiezen voor een fietsverzekering bij KBC?

Een fiets aankopen is een echte investering die je dan ook maar beter verzekert. Net zoals met een auto, kan je onderweg in aanraking komen met heel wat onvoorziene omstandigheden.

Wanneer je al fietsend valt en er is schade aan je fiets, fietstas of een ander accessoire dat mee verzekerd is, dan vergoedt de KBC-fietsverzekering die schade.

Wat is verzekerd?

Met een fietsverzekering bij KBC kan je met een gerust hart de straat op. Hiervoor ben je allemaal verzekerd:

  • Elke onverwachte beschadiging, vernieling of diefstal van je fiets, overal ter wereld en 24/7. Tot 12 maanden na aankoopdatum vergoedt KBC het verzekerde bedrag van je fiets volledig.
  • Accessoires zoals een fietstas, kinderstoel of fietskar, zijn gratis meeverzekerd tot 300 euro. Daarbij is een uitbreiding altijd mogelijk.
  • Je fietshelm verzekeren we gratis mee tot 125 euro.

Bovendien geniet je van VAB-fietsbijstand bij een ongeval, technisch defect, lekke band, batterijproblemen, vandalisme, diefstal of poging tot diefstal van je fiets in de Benelux.

Een leasingfiets voor jouw bedrijf

Ook bedrijfsfietsen nemen aan populariteit toe. Zo zijn ze 100% fiscaal aftrekbaar voor de werkgever. Daarbovenop kan ook de fietsvergoeding die de werknemer ten goede komt ook voor 100% worden afgetrokken.

Prijs